agende personalizate

Agende personalizate – optiune ideala pentru un program bine pus la punct

Cu toate ca am crede ca pixul si foaia de hartie nu mai sunt la moda si nu mai au la fel de multe intrebuintari, avand in vedere ca toate activitatile, mai nou, se desfasoara in mediul online, totusi am fi surprinsi sa realizam cat de important este ca tot ceea ce tine de organizare sa fie scris de mana noastra. Negru pe alb, sau in functie de preferinte in ceea ce tine de culoarea pixului si a hartiei, cuvintele bine asezate pe foaie sunt cele ce raman intiparite. Atat cand vine vorba despre tot ceea ce tine de organizare, cat si cand dorim sa ne notam diferite task-uri sau chiar noi teluri pe care dorim cu ardoare sa le atingem. 

Fie ca ne place sau nu, pixul si hartia raman cele mai importante instrumente atunci cand vine vorba de lucruri pe care dorim sa le notam, dar mai ales sa ne ramana intiparite in minte. Inca de la cea mai mica sarcina pe care o avem de facut intr-o zi si pana la cel mai curajos tel pe care dorim sa ni-l asumam, tot ceea ce este scris pe hartie are o incarcatura mult mai mare pentru mintea noastra. Multi ar spune ca acum avem telefoane, tablete sau tot felul de gadgeturi pe care putem nota, dar totusi, nimic nu se compara cu clasica agenda. 

Fie ca dorim sa o facem cadou, sau pur si simplu sa o achizitionam pentru noi, oricare dintre aceste optiuni poate reprezenta un motiv destul de intemeiat pentru a personaliza agenda dupa bunul nostru plac. Atunci cand este vorba despre agende personalizate, de cele mai multe ori acestea sunt comandate in scopul de a fi oferite drept cadou, avand printate fie initialele persoanei ce urmeaza sa o primeasca, fie un citat preferat sau orice altceva. Atunci cand dorim sa personalizam agende pentru noi, de obicei dorim ca acestea sa contina anumite pagini, sau sa fie organizate intr-un anumit mod, asta pentru a le face cat mai utile. 

De cate ori ai comandat agende personalizate de pe site-uri web?

Cand vine vorba de a comanda anumite produse din mediul online, se pare ca lumea a devenit din ce in ce mai deschisa, dar totusi inca prefera locatiile fizice, in detrimentul site-urilor web. 

Poate din simpla teama de a nu achizitiona un produs fara a-l vedea in realitate anterior, sau pur si simplu pentru ca prefera varianta clasica, multi oameni inca nu sunt atat de incantati de mediul online. Pentru a depasi totusi aceasta bariera, foarte important este sa gasim site-ul ideal si sa plasam comanda dorita si sa descoperim ca acel produs ne poate surprinde placut.