corturi evenimente

Corturi evenimente pe timp de iarna

Cortul de petrecere este adesea asociat cu nunti si zile de nastere. Dar iarna, aceste marchize sunt adesea mai utilizate in mediul profesional, pentru a adaposti evenimente comerciale, de exemplu, sau in restaurare, pentru a adaposti un terasa de bar sau restaurant.

Pregateste-te pentru tot ce e mai rau, intotdeauna

Nu exista nimic mai rau ca oaspetii sa se prezinte la nunta ta de iarna, dar nu pot intra pentru ca nimeni nu a lasat o cale. Am vazut totul – asa stim produsele de care aveti nevoie pentru a mentine petrecerea. Pregatiti-va cu lopete de zapada si topirea ghetii doar in cazul in care vremea se va inrautati chiar inainte de eveniment.

Inchirierea ventilatoarelor la corturi evenimente poate ajuta la circulatia aerului cald prin cort, astfel incat sa nu ardeti cat mai mult propan si oaspetii dumneavoastra sa fie mereu confortabili.

Plan de urgenta – in caz de urgenta, veti dori sa va asigurati ca oaspetii pot iesi in siguranta in timp util. Inchiriati un megafon pentru a facilita gestionarea oricarei evacuari.

Conectarea acestor corturi evenimente la o cladire din apropiere pentru un eveniment de iarna

Pentru acest eveniment, gazdele au dorit ca oaspetii lor sa poata intra in cladirea principala fara a fi nevoie sa treaca pe o parcare acoperita de zapada si gheata. Am conectat o serie de corturi evenimente mici si am adaugat pereti laterali pentru a crea un coridor protejat de la cortul evenimentului la cladire.

Daca nu aveti nevoie de un coridor de legatura de genul acesta, cel putin luati in considerare un cort de intrare pentru a va ajuta sa pastrati o parte din aerul rece care poate patrunde in cortul principal de la oaspetii care intra si ies.

Cum se monteaza un cort de iarna – Veti dori sa va asigurati ca cortul dumneavoastra este protejat corect pentru a pastra frigul si pentru a va asigura ca incalzitoarele dumneavoastra nu trebuie sa lucreze de doua ori mai mult. Peretii laterali ar trebui sa fie fixati in partea de sus si de jos a cortului pentru a mentine caldura bine inautru.

Oferiti oaspetilor dumneavoastra o intrare eleganta cu una dintre usile cortului sau holurile noastre. Acest lucru va ajuta sa va conectati spatiul exterior cu spatiul interior, va ofera oaspetilor timp sa se incalzeasca inainte de a lovi spatiul oficial si va mentine cortul cald pe toata durata evenimentului.