cort pentru nunta

De ce sa alegi cort pentru nunta? 3 beneficii ale organizarii unei nunti la cort

Nunta organizata in corturi speciale este o preferinta a persoanelor care au avut ocazia de a se informa cu privire la avantajele puse la dispozitie. Pentru a pune la punct un astfel de eveniment, nu veti fi nevoit sa faceti alte demersuri decat in cazul unei nunti intr-o sala de restaurant. Iata doar 3 beneficii cu care vin la pachet un cort pentru nunta:

  1. Comparativ cu o sala pentru evenimenta, nunta organizata intr-un cort inchiriat este mult mai putin costisitoare. Deseori bugetul este principalul impediment pentru care persoanele aleg sa amane aceasta seara speciala din viata lor de cuplu. Pentru a organiza o nunta la cort va puteti alege meniul, decoratiunile si numarul de invitati in functie de banutii pe care ii aveti la dispozitie.
  2. Numarul de invitati. Pentru persoanele care doresc sa organizeze nunta intr-un cadru mai restrans, corturile sunt ideea perfecta. Se pot alege in functie de dimensiune, astfel ca veti scapa de obligativitatea impusa de unele restaurante de a avea un anumit numar de persoane.
  3. Un cort pentru evenimente poate fi amplasat oriunde nu este un teren accidentat. Daca ati visat ca acest moment sa aiba loc la marginea unei paduri, puteti transforma ideea in realitate. Fotografiile vor iesi de-a dreptul deosebit, iar dumneavoastra va veti bucura de amintiri memorabile alaturi de cele mai dragi persoane.

Cum se desfasoara evenimentul intr-un cort pentru nunta?

Una dintre intrebarile cele mai frecvente puse de persoanele care nu au participat pana acum la un eveniment intr-un cort este „cum se poate dansa?”. Intr-un cort pentru nunta doamnele si domnisoarele pot pasi fara grija cu incaltarile cu toc inalt, iar nelipsita petrecera cu dans se poate desfasura in acelasi mod precum intr-o sala.

Unele corturi pentru evenimente au inclus in pachetul de inchiriere si podeaua sau ringul de dans. O suprafata special creata pentru a putea permite persoanelor sa se simta bine si sa se distreze. In cazul in care firma cu care ati incheiat contractul nu va poate pune la dispozitie, va trebui sa gasiti o alta firma care sa va ajute in acest sens.

Corturile pentru evenimente pot fi prevazute, de asemenea, si cu spatii special create pentru a fi folosite pe post de vestiare. Astfel, veti scapa de aspectul inestetic al sacourilor sau paltoanelor asezate pe spaterele scaunelor.