cort nunta

Tu te-ai gandit sa-ti organizezi evenimentul mult visat intr-un cort nunta?

Cand vine vorba despre petrecerea visurilor, despre nunta ideala, este foarte greu sa reusim sa alegem o locatie care sa ne multumeasca si sa fie asa cum ne imaginam, mai exact: de poveste. Pentru ca este foarte important ca pentru doi tineri indragostiti petrecerea nuntii sa fie una de neuitat, de cele mai multe ori acestia incearca sa apeleze la idei unice, dar mai ales la locatii din ce in ce mai speciale unde isi pot tine mult visata petrecere. Cu toate ca nu foarte multi imbratiseaza ideea de cort nunta, iata ca totusi aceasta a devenit in ultimii ani foarte apreciata si din ce in ce mai des adoptata. 

Foarte multi tineri se gandesc sa isi organizeze evenimentul intr-un cort nunta deoarece aceasta varianta le permite o libertate mult mai mare in ceea ce tine de amplasare, amenajare, dar mai ales de spatiu. Pe de alta parte, pentru cei care iubesc natura si cadrele naturale deosebite, alegerea unui astfel de cort pentru nunta poate fi optiunea ideala pentru a avea parte de peisajul mult visat. Deoarece multi dintre noi deja suntem plictisiti de localurile grandioase si impunatoare, alegerea unui cort de nunta devine din ce in ce mai ofertanta. 

Pentru un cuplu care iubeste natura si sa petreaca mult timp in aer liber, alegerea unui cort poate reprezenta idea perfecta pentru a avea parte de o nunta ca in povesti, exact asa cum au visat. Pe langa faptul ca poti fi inconjurat de cadrul pe care ti-l doresti, nu trebuie sa uitam ca un cort iti va permite sa ai un ring de dans mult mai mare, un spatiu mult mai deschis, dar si oportunitatea de a-ti alege felul in care acesta va fi pozitionat, dar si multe alte detalii care pot face diferenta. 

De ce au ales foarte multi tineri un cort nunta in ultima perioada?

Pe langa cele mentionate, nu trebuie sa uitam de faptul ca in ultima perioada a inceput sa devina din ce in ce mai greu sa mai gasim date disponibile in anul viitor, sau poate chiar in doi-trei ani, iar asta este din ce in ce mai neplacut pentru tinerii care vor sa isi uneasca destinele. Avand in vedere ca entuziasmul de moment este unul total deosebit, cu cat asteptarea evenimentului este mai lunga, cu atata acesta isi poate pierde din farmec. 

Atunci cand intrebam tineri casatoriti despre cum vad ei experienta unei nunti la cort, ramanem surprinsi atunci cand le citim in ochi bucuria si multumirea. Spre exemplu, Matei si Tabita ne-au impartasit gandurile lor in ceea ce tine de un eveniment intr-un cort nunta: “Putem spune ca am fost pe deplin multumiti. Daca ar fi sa nu luam in considerare faptul ca a fost cu mult mai spatios, probabil urmatoarea atractie, in special pentru noi, a fost reprezentata de ideea de a avea o altfel de nunta. Ne place sa iesim din tipare, iar avand nunta la cort cu siguranta ne-a ajutat sa ne simtim in largul nostru. “.