Bistriţa-Năsăud: Bărbat reţinut de poliţişti după ce şi-a tâlhărit propriul tată

Un bărbat de 46 de ani din municipiul Bistriţa a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore după ce şi-a agresat tatăl de 86 de ani şi i-a furat 2.500 de lei, potrivit buletinului de presă remis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Tâlhăria a fost comisă marţi seara, în locuinţa bătrânului.

"Aseară, în jurul orei 19,00, un bărbat de 86 de ani, din Bistriţa, a solicitat ajutorul poliţiştilor întrucât, în timp ce se afla în locuinţă, a fost agresat de fiul lui în vârstă de 46 de ani, care i-a sustras o sumă de bani, după care a plecat. În urma măsurilor întreprinse, în jurul orei 20,50, a fost depistat pe o stradă din Bistriţa de către un echipaj de la Ordine Publică şi condus la sediul Poliţiei pentru audieri. La controlul corporal, asupra lui a fost descoperită suma de 2.500 de lei, care a fost restituită păgubitului", se arată în comunicat.

Cazul a fost preluat de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, iar primele investigaţii au arătat că între tată şi fiu a izbucnit un conflict, bărbatul de 46 de ani solicitându-i tatălui său o sumă de bani.

Acesta din urmă a refuzat, iar fiul l-ar fi îmbrâncit şi i-ar fi sustras din buzunarul hainei pe care o purta suma de 2.500 de lei.

În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 46 de ani, care va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES/(AS – autor: Tina Dumitrescu, editor: Irina Poenaru, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: Agerpres