Brigada Rutieră: 13 permise de conducere reţinute în doar câteva ore, în Capitală

Poliţiştii rutieri din Capitală au aplicat peste 25 de amenzi şi au reţinut 13 permise de conducere, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unei acţiuni pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

"În noaptea de 10/11 iulie, poliţiştii Brigăzii Rutiere au acţionat pe principalele artere din municipiul Bucureşti pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanţilor la trafic şi combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive. În cadrul acţiunii au fost aplicate 26 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 22.000 de lei, şi au fost reţinute 13 permise de conducere", se precizează într-un comunicat al Brigăzii Rutiere, transmis, duminică, AGERPRES.

De asemenea, arată oamenii legii, au fost retrase opt certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constatate şi au fost constatate patru infracţiuni, respectiv două pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive, una pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi una pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat. AGERPRES/(AS – autor: Mihai Stoica, editor: Andreea Rotaru, editor online: Anda Badea)

Sursa: Agerpres