Sălaj: Doi bărbaţi ar fi oferit bani alegătorilor la Şimleu Silvaniei pentru a vota un anume candidat

Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru infracţiunea de corupere de alegători, ei fiind acuzaţi că ar fi oferit bani unor votanţi din oraşul Şimleu Silvaniei, în scopul de a-i determina să voteze un anumit candidat la alegerile parţiale de duminică, pentru funcţia de primar, au anunţat reprezentanţii IPJ Sălaj.

"La data de 27 iunie, ora 13,31, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Şimleu Silvaniei s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de corupere a alegătorilor. Din primele verificări efectuate, se pare că doi bărbaţi, în vârstă de 39 şi 49 de ani, s-ar fi deplasat în zona a două secţii de votare, aparţinând de oraşul Şimleu Silvaniei, unde ar fi oferit sume de bani alegătorilor, în scopul de a-i determina să voteze un anumit candidat", se arată într-o informare de presă dată publicităţii duminică, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Poliţiştii vor continua cercetările sub supravegherea unităţii de parchet competente, în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei. AGERPRES / (AS – autor: Sebastian Olaru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Andreea Preda)

Sursa: Agerpres