Timiş: Poliţia Deta a sancţionat cu avertisment un bărbat care a continuat campania electorală, după încheierea acesteia

Un bărbat din oraşul Deta a fost sancţionat de poliţişti cu avertisment, după ce a continuat campania electorală pe o reţea de socializare, în contextul alegerilor locale parţiale din comuna Voiteg, după încheierea acesteia.

"În data de 27 iunie, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Deta s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 59 de ani a postat pe o reţea de socializare, în data de 26 iunie, un mesaj electoral, în contextul alegerilor locale din comuna Voiteg, astfel încălcând prevederile dispoziţiilor legale privind continuarea propagandei electorale după încheierea acesteia. În urma verificărilor efectuate, bărbatul a fost identificat şi depistat, fiind sancţionat contravenţional conform Legii 115/2015, cu avertisment", a anunţat, duminică, Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Alegerile locale parţiale au fost organizate pentru funcţia de primar al comunei Voiteg, după ce edilul ales în octombrie 2020, care a condus comuna din anul 1996, a decedat din cauza COVID, la scurt timp după ce a fost validat. AGERPRES/(AS – autor: Otilia Halunga, editor: Karina Olteanu, editor online: Andreea Lãzãroiu)

 

Citeşte şi:

 

Alegeri locale parţiale în 36 de localităţi; s-au deschis secţiile de votare

Sursa: Agerpres