Un angajat al AUR, dus la Poliţie după ce ar fi fost descoperită marijuana asupra sa (surse)

Un angajat al AUR a fost dus vineri la Secţia 17 Poliţie, după ce oamenii legii au fost solicitaţi de lucrători de la Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) să se prezinte la Palatul Parlamentului care ar fi descoperit asupra sa un plic cu marijuana, informează surse judiciare.

Poliţia Capitalei a anunţat vineri că a fost solicitată de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat care avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni.

"Lucrarea întocmită a fost transmisă unităţii competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, la acest moment fiind în instrumentarea DIICOT – Structura Centrală", a precizat sursa citată.

Copreşedintele AUR George Simion a afirmat se vor lua măsurile adecvate, după desfăşurarea anchetei.

"Aşteptăm desfăşurarea anchetei şi apoi vom lua măsurile adecvate. Cu siguranţă, domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru", a declarat, pentru AGERPRES, copreşedintele AUR George Simion. AGERPRES/(AS – autori: Sorin Peneş, Daniel Alexandru Florea, editor: Claudia Stănescu, editor online: Ady Ivaşcu)

 

Citeşte şi:

 

Anca Dragu confirmă că un angajat al grupului AUR de la Senat a fost depistat cu substanţe interzise

Sursa: Agerpres