Ce personalitate ai in functie de lentilele de contact

Oamenii sunt cele mai complexe fiinte si a fost nevoie de studii intinse pe zeci de ani pentru a le intelege comportamentul legat de consum. E dificil de afirmat ce ii impinge pe acestia sa aleaga un produs in pofida altuia, dar cum au fost observate paternuri si marile companii au dezvoltat metode eficiente de a-si studia publicul tinta si de a le oferi produsele si serviciile asteptate. Cand vine vorba de lentile, fie ele lentile de contact cu schimbare la o luna, fie zilnice sau anuale, nu depinde doar de sexul persoanelor, ci si de stilul de viata, locul de munca sau zona geografica.

Lentilele de contact lunare detin suprematia

Daca a durat mult timp pana sa afle de ce le prefara pe acestea, un lucru este cert, oamenii, indiferent daca sunt barbati sau femei, prefera lentile de contacat cu schimbare la o luna pentru ca sunt o cale de mijloc intre a nu purta niciun accesoriu si ajunge la ochelari de vedere. Lentilele vin cu un set de avantaje, pe care ochelarii nu le pot atinge. Si in primul rand, pentru multi dintre consumatori, este vorba de costuri. Chiar daca investitia poate fi mult mai mare pe termne lung, acest lucru depinde exclusiv daca aleg lentile de contact lunare sau ochelari produsi de branduri importante din industrie.

Privite la acest nivel, cele doua accesorii necesita costuri destul de mari, insa balanta inclina un pic spre lentile, din punct de vedere al economiei, deoarece ochelarii, chiar daca trebuie schimbati la 2 sau 3 ani, costurile lor sunt destul de ridicate. Lentilele de contact anuale, sau permanente cum e posibil sa mai gasesti denumirea, se adreseaza oamenilor care au facut deja alegerea si sunt hotarati ca ca ochelarii de vedere nu sunt pentru ei. De cealalta parte, lentilele zilnice sunt alegerea purtatorilor ocazionali, cei care doar au nevoia de a facae o schimbare din cand in cand sau trebuie sa participe la un eveniment special.

Lentile de contact lunare pentru barbat si femei

Doamnele tind sa faca alegerea in functie de plusul pe care il aduce acest accesoriu in costumatiile pe care le poarta in viata de zi cu zi. Si desigur culorile sunt foarte importante, deoarece nu numai incaltamintea sau accesoriile trebuie sa se asorteze intre ele, ci si lentilele de contact cu schimbare lunara. Motiv pentru care in prezent, la Conga poti gasi o varietate de culori care sa te ajute sa te imbraci armonios si sa te simti bine in pielea ta.

Barbatii sunt cei care aleg lentile de contact lunare din motive practice, iar pentru ei este mai mult un suport decat un produs de stil. Masculii activi, ce petrec mai multe ore in salile de fitness sau prin parcuri alergand kilometrii intregi, prefera sa renunte la ochelarii de vedere in aceste momente ale zilei, deoarece este mai mult simplu si in acelasi timp o grija in minus pentru ei.

Lentilele au aparut ca o necesitate a oamenilor de a duce un stil de viata activ sau de a face o schimbare rapida in viata lor, atunci cand simt nevoia. Iar acum este mai usor ca oricand, deoarece pe conga.ro cu siguranta vei gasi lentilele de contact cu schimbare lunara pe care le cauti.