Când este momentul să apelezi la curățare canapele București?

Când este momentul să apelezi la curățare canapele București?

Una dintre regulile de bază a unei vieți sănătoase este de a păstra curățenia în casa ta. Un mediu curat este un mediu sănătos, atât pentru tine cât și pentru cei dragi. Chiar și locul de relaxare trebuie curățat, de aceea vă recomandăm serviciile de curățare canapele București de la Atelierul de Curățenie.

O piesă de mobilier, pe care rareori ne aducem aminte să o curățăm, este canapeaua. Petele și praful de la suprafață nu sunt singurele aspecte care trebuie îndepărtate.

Motivele pentru care canapeaua trebuie curățată

Canapeaua este elementul în jurul căruia se construiește livingul. Ea trebuie să aibă un aspect excepțional. Însă, uneori situația lasă și anumite pete pe țesătură. Ele pot fi:

  • De vin;
  • De burgeri;
  • De sosuri;
  • De sucuri;
  • De lăbuțe murdare;

Oricare ar fi cauza, este important să se intervină rapid, pentru ca pata să nu se fixeze în țesătură. Fiind piesa de bază a livingului, aceasta trebuie să-și păstreze aspectul estetic. Singura posibilitate de a reda frumusețea de odinioară este o curățare realizată de către o echipă profesionistă.

Mai mult decât atât, în țesăturile canapelei se pot ascunde acarieni și alți microbi periculoși pentru sănătatea oamenilor. Aceștia pot fi eliminați doar cu ajutorul unor echipamente profesionale de curățare.

Din cât în cât timp trebuie să apelați la servicii de curățare canapele București?

Canapeaua poate fi curățată ori de câte ori ne dorim. Desigur, când faci curățenie în toată casa, nu vei rata nici canapeaua. Vei aspira obiectul de mobilier și vei îndepărta micile urme de praf și de păr.

O dată la 4 sau 6 săptămâni, majoritatea oamenilor realizează o curățenie de întreținere a locuinței, ceea ce presupune mai multă atenție. În cazul canapelelor, se vor șterge petele, mai ales cele de ulei.

Indiferent de materialul canapelei, este necesară o curatare canapele Bucuresti profesională o dată la cel puțin 6 luni, pentru eliminarea acarienilor și a prafului impregnat în țesături. În cazul în care există copii mici și animale de companie, atunci procesul trebuie reluat o dată la 3 sau 4 luni.