corturi evenimente

Idei de afaceri de succes – corturi evenimente

De o lunga perioada de timp, corturile destinate anumitor evenimente au inceput sa se faca remarcate si la noi in tara. Indiferent ca este vorba de o nunta, de un botez sau de orice petrecere care sa marcheze un moment, o anumita reusita sau ocazie, din ce in ce mai multe persoane aleg sa serbeze un astfel de moment in corturi evenimente.

Iar, daca si tu planuiesti si vrei sa deschizi o astfel de afacere, trebuie sa retii ca totul nu tine doar de achizitionarea unui asemenea  cort. Tocmai de aceea, de-a lungul acestui articol vom nota in revista majoritatea lucrurilor de care trebuie sa tii cont pentru a reusi sa concepi si sa realizezi o locatie de top, de standarde europene, care sa se bucure de un real succes.

Cum pot fi corturi evenimente o locatie de top?

Da, un cort de evenimente poate sa reprezinte o locatie de top daca acesta este conceput si realizat cu bun gust. Tocmai de aceea, trebuie sa tii cont de absolut toate elementele achizitionate, de mobilier, de forma acestuia, de lumini si de multe alte lucruri.

Asa cum spuneam putin mai sus, mobilierul este si el extrem de important pentru a reusi sa beneficiezi de o sala de top. Vorbim aici mai ales de mesele alese, mese care pot sa fie rotunde, dreptunghiulare sau chiar mese tip stand-up, dar si de scaune, aici putand opta pentru scaune hoteliere sau scaune tip chiavari, pe cand gheridoanele sau mesele pentru bufet sunt si ele foarte importante pentru ca locatia sa fie cu adevarat una care sa se ridice la cele mai inalte standarde. Evident, cei de la care vei achizitiona un asemenea cort te vor putea consilia si ajuta in luarea celor mai bune decizii.

Totodata, un rol important il joaca si podeaua. Podeaua poate fi de mai multe variante, cum ar fi podeaua fabricata din anumite materiale, cum ar fi lemnul, podeaua cimentata, sau chiar parchetul profesional.

Un alt element foarte important tine de drapajul din interior, fiind un element ce poate sa defineasca oarecum aspectul per total al locatiei. Evident, vei putea alege atat materialul, cat si culoarea, tinand cont si de anumite preferinte sau de buget, insa si aici veti pueta lua legatura cu un anumit reprezentant al companiei ce se va ocupa cu livrarea cortului pentru evenimente, sau mai bine spus, cu un reprezentant al companiei ce se va ocupa de viitoare ta afacere de succes.

Dar, pentru ca locatia sa fie cu adevarat una completa si la cele mai ridicate standarde, iti recomandam si montarea anumitor corpuri de iluminat cat mai impunatoare. Vorbim aici mai ales de candelabre, candelabre care sa poata sa lumineze toata locatia. Bineinteles, aici trebuie sa tii cont si de felul in care ai gandit locatia si stilul sau, cat si de situarea acesteia. Cu siguranta ca o locatie devine mult mai impunatoare si ajunge sa se remarce mult mai mult cu ajutorul iluminatului. Ai putea sa optezi aici pentru anumite lumini arhitecturale albe, care sa completeze cromatica intregii sali. Chiar si de acest lucru se poate ocupa firma ce iti va livra cortul complet, realizat exact dupa dorintele si preferintele tale.

Asadar, cu siguranta ca un cort facut exact dupa dorintele tale, un cort pentru evenimente poate sa reprezinte o afacere de succes, dar totul tine si de amplasarea locatiei, dar si aspectul per total.