Alba: Circulaţia rutieră pe DN 74A, redeschisă între Abrud şi Câmpeni, cu restricţii de tonaj şi viteză

Circulaţia rutieră pe DN 74A, blocată între oraşele Abrud şi Câmpeni în urma viiturilor produse joi, a fost reluată în cursul serii de duminică, cu restricţii de tonaj şi de viteză pe sectoarele afectate de aluviunile depuse pe carosabil.

"Circulaţia pe DN 74A, Câmpeni – Abrud, a fost reluată pe ambele sensuri, având restricţie de tonaj, de 7,5 tone, din motive de siguranţă", a anunţat, duminică seara, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

De asemenea, CNAIR a informat, pe pagina sa de Facebook, că sunt şi restricţii de viteză pe sectoarele afectate de viituri.

"Pe sectoarele afectate de viituri se circulă cu restricţii de tonaj (7,5 tone) şi de viteză (30 km/h). Facem apel la conducătorii auto să circule cu prudenţă şi să respecte restricţiile instituite", precizează sursa citată.

Ca urmare a fenomenelor meteo-hidrologice produse joi pe DN 74A, partea carosabilă a fost acoperită de aluviuni, material lemnos şi bucăţi de stâncă desprinse din versant pe mai multe sectoare. Traficul a fost închis, iar circulaţia între Abrud şi Câmpeni a fost posibilă în ultimele zile doar pe rute alternative, inclusiv prin judeţele Hunedoara şi Cluj. AGERPRES/ (AS – autor: Marinela Brumar, editor: Anamaria Constantin, editor online: Andreea Preda)

 

Sursa foto: Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere /Facebook

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie