Barna: Mă îndoiesc că Ciolacu îşi face speranţe că vreun parlamentar USR-PLUS ar sprijini gluma de moţiune de cenzură

Copreşedintele USR-PLUS, Dan Barna, a declarat, vineri, în timpul vizitei pe traseul Autostrăzii A 3 Ungheni-Târgu Mureş, că se îndoieşte că liderul PSD, Marcel Ciolacu, şi-ar face speranţe că vreun parlamentar USR-PLUS ar sprijini moţiunea de cenzură anunţată de social-democraţi.

"E o glumă. Nu am fost contactat şi mă îndoiesc că domnul Ciolacu îşi face vreo speranţă, alta decât în glumă, că vreun parlamentar USR-PLUS ar sprijini gluma de moţiune de cenzură pe care a anunţat-o", a declarat Dan Barna, ca reacţie la afirmaţiile lui Marcel Ciolacu referitoare la faptul că, pentru succesul moţiunii de cenzură, există deja negocieri inclusiv cu mai mulţi parlamentari ''angrenaţi în arcul guvernamental''.

Cât despre faptul că social-democraţii sunt pregătiţi să preia guvernarea în cazul unor alegeri anticipate, Dan Barna a spus că acesta este rolul PSD-ului "să rămână în opoziţie permanent pregătit, eu sunt de acord cu această linie". AGERPRES/(A – autor: Dorina Matiş, editor: Karina Olteanu, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie