Carmen Dan: Nu voi fi prezentă la moţiune, sunt în autoizolare

Senatorul PSD Carmen Dan a anunţat, luni, că nu va fi prezentă în Parlament la moţiunea de cenzură, întrucât este în autoizolare după ce mama sa a fost confirmată cu virusul SARS-COV-2.

"Confirm astfel zvonurile conform cărora eu astăzi nu voi fi prezentă în Parlamentul României pentru a vota alături de colegii mei pentru moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. În oricare alte condiţii, nu cred că e nevoie să asigur pe nimeni că aş fi fost acolo. O fractură de mână sau de picior, o răceală mai mult sau mai puţin banală sau orice altă problemă de acest gen nu m-ar fi oprit să ajung în Parlament. Altfel spus, în aceeaşi zi în care mama a fost confirmată eu am fost testată, iar rezultatul este negativ. Nu am simptome de niciun fel, doar ca legea îmi impune să stau în autoizolare, lucru pe care îl voi respecta!", a scris Carmen Dan pe Facebook.

Ea a precizat că mama sa a fost testată pozitiv în cursul săptămânii trecute. AGERPRES/(AS – autor: Cătălin Alexandru, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie