Cîţu: Facem alegerile în PNL pentru a da o viaţă mai bună românilor; de noi depinde viitorul României

Premierul Florin Cîţu a făcut apel la o competiţie ''curată şi transparentă'' în cursa electorală internă pentru şefia PNL şi a subliniat că de alegerile din Partidul Naţional Liberal depinde viitorul Romnâniei.

"În această campanie avem tendinţa să uităm că noi suntem în politică pentru români. Da, alegem elitele PNL acum, elitele care se vor bate cu duşmanii noştri, cu socialiştii, dar, în acelaşi timp, noi intrăm în politică, facem aceste alegeri pentru a face viaţa mai bună românilor, tuturor românilor. Şi nu trebuie să uităm niciodată acest lucru. De aceea, este important ca aceste alegeri să fie o competiţie (…) curată şi transparentă, pentru că se uită la noi toţi românii. Noi suntem acum în centrul atenţiei, toţi ştiu că de noi depinde viitorul României. Toţi se uită la noi şi vor să vadă cum ne comportăm acum, dacă suntem de încredere, dacă prezentăm încredere şi ce vrem să facem cu România în perioada următoare", a declarat Cîţu, sâmbătă, la conferinţa de alegeri interne din cadrul organizaţiei PNL Bihor.

El a reiterat că PNL are o şansă unică la guvernare, în condiţiile în care, după mulţi ani, România are la dispoziţie aşa de multe resurse.

"Avem un parteneriat cu preşedintele României, acei 76 de miliarde de euro care vin de la Comisia Europeană, de la bugetul României, eu am spus că nu mai reducem cheltuielile pentru investiţii sub, cel puţin, 13 miliarde de euro anual. Vorbim în opt ani de zile de 175 de miliarde de euro. Gândim pe termen lung, ne facem planuri şi noi suntem cei care modernizăm a doua oară România, dar trebuie să fim responsabili ", a adăugat premierul.

Acesta a mai punctat că reforma şi investiţiile sunt esenţiale pentru a face performanţă. AGERPRES/ (A – autor: Daniel Florea, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Gabriela Badea) 

 

Citeşte şi:

 

* Ludovic Orban: Obligaţia conducerii PNL şi a guvernului liberal – să sprijine proiectele comunităţilor conduse de aleşi PNL 

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie