Cîţu, la Suceava: Dăm startul alegerilor pentru viitorul PNL; am arătat că sunt inamicul PSD

Premierul Florin Cîţu, prezent la Gura Humorului, la Conferinţa de alegeri pentru conducerea Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, a afirmat că alegerile interne din partid sunt despre rolul pe care îl va juca PNL pe scena politică în viitor, el declarându-se ''inamicul PSD''.

''Astăzi dăm startul alegerilor pentru viitorul PNL. Despre asta este vorba. Mulţumesc pentru că mă susţineţi şi m-aţi susţinut din primul moment pentru preşedinţia PNL. Aceste alegeri nu sunt despre persoana mea, ci despre rolul pe care-l va juca PNL pe scena politică în viitor. Urmează în 2024 patru rânduri de alegeri. Inamicul nostru este PSD şi de aceea sunt cel mai potrivit om care poate lupta cu PSD. Am arătat că sunt inamicul PSD. PSD este speriat pentru că sunt o ameninţare pentru PSD'', a spus Cîţu.

 

El a făcut apel la unitate, pentru ca PNL să câştige alegerile din 2024, subliniind că niciodată nu va face vreo alianţă cu PSD.

 

''Trebuie să ne unim, pentru că în 2024 trebuie să câştigăm toate aceste rânduri de alegeri împotriva PSD. Am arătat că nu fac compromisuri, mai ales când e vorba de PSD. Nimeni nu va putea spune vreodată că aş putea să-mi dau jos propriul Guvern, ca după aceea să fac vreo alianţă cu PSD. Niciodată nu voi face aşa ceva. Sunt un liberal convins şi până la capăt voi merge după principiile şi valorile liberale. Niciodată nu voi face alianţe cu PSD'', a arătat Cîţu.

 

Premierul consideră că este opţiunea corectă pentru conducerea PNL.

''Mandatul meu de senator, de ministru al Finanţelor, de prim-ministru al Guvernului arată clar că eu sunt alegerea corectă pentru preşedinte al PNL. Trebuie să ne pregătim pentru opt ani de guvernare şi totul începe de la aceste alegeri. Astăzi dăm startul pentru pregătirea unui plan de guvernare. Avem mult de muncă, alegem bine pe 25 septembrie şi vă garantez că după aceea Moldova o să conteze, Moldova o să fie liberală'', a transmis Cîţu. AGERPRES/(A – autor: Silvia Marcu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Ady Ivaşcu)

 

Foto: (c) Silvia Marcu / AGERPRES

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie