Cîţu: Nu ar trebui să avem niciun val patru al pandemiei; eu voi susţine ca economia să rămână deschisă

Premierul Florin Cîţu susţine că România nu ar trebui să se confrunte cu un al patrulea val al pandemiei de COVID-19, în condiţiile în care populaţia se vaccinează.

El a declarat, vineri, la Botoşani, că economia ţării nu ar trebui să mai aibă de suferit din cauza noului coronavirus, subliniind că va milita pentru ca "economia să rămână deschisă".

"Dacă ne vaccinăm, nu ar trebui să avem niciun val patru. S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum. Singura soluţie este să ne vaccinăm. Nu mi se pare normal să mai închidem economia când avem aceste vaccinuri. Eu voi susţine ca economia să rămână deschisă, să nu mai avem niciun fel de restricţii, pentru că nu trebuie ca cei care s-au vaccinat să mai sufere. Trebuie să meargă înainte", a afirmat Cîţu.

Premierul Florin Cîţu a avut, vineri, o întâlnire cu primarii Partidului Naţional Liberal din judeţul Botoşani pe tema proiectelor de investiţii. AGERPRES/ (A – autor: Cristian Lupaşcu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie