EURO 2020/ Jandarmii le-au transmis administratorilor de restaurante şi baruri din Centrul istoric să respecte legislaţia

Jandarmii le-au transmis administratorilor restaurantelor şi barurilor din Centrul istoric al Bucureştiului să respecte legislaţia, în cadrul unei activităţi de informare derulate în această zonă, miercuri, în contextul meciului de fotbal de joi de pe Arena Naţională dintre echipele Ucrainei şi Macedoniei de Nord, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Alexandru Iacob.

De asemenea, el a afirmat că în Centrul vechi jandarmii au discutat şi cu suporteri ai celor două echipe de fotbal, pe care i-au îndrumat să se informeze cu privire la legislaţia din România, să-şi protejeze sănătatea în context pandemic, să ajungă din timp la stadion pentru a se evita aglomerările.

 

Foto: (c) SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO

Alexandru Iacob a menţionat că jandarmii au împărţit pliante în limba engleză realizate de Jandarmeria Capitalei, care cuprind imagini cu uniformele angajaţilor tuturor instituţiilor care acţionează în contextul EURO 2020, precum şi o serie de recomandări.

El a spus că jandarmii vor mai derula astfel de activităţi informative cu o zi înainte de fiecare meci ce va avea loc pe Arena Naţională în cadrul turneului final al Campionatului European de Fotbal – EURO 2020.

 

Foto: (c) SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO

Alexandru Iacob a amintit că Jandarmeria a deplasat la Centrul Europol de la Haga şase ofiţeri care relaţionează cu cei din cadrul structurilor de Poliţie ale ţărilor participante la EURO 2020 şi trimit în România, în timp real, informaţii despre deplasarea grupurilor de suporteri către ţara noastră şi alte date de interes operativ.

Iacob a adăugat că, alături de Olanda şi Marea Britanie, România coordonează centrul de la Haga. AGERPRES/(AS – autor: Iulia Carciog, editor: Florin Marin)

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie