Marcel Ciolacu: Congresul PNL cu 5.000 de oameni într-o singură sală – un afront uriaş la adresa românilor

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că organizarea Congresului PNL cu 5.000 de oameni într-o singură sală, deşi infectările cu SARS-CoV-2 au explodat, reprezintă un "afront uriaş" la adresa românilor.

"Guvernul Cîţu siluieşte cum vrea legea în interes politic, dar le cere românilor să accepte restricţii tot mai severe. Este o dublă măsură flagrantă care va avea ca efect şi mai puţină încredere în guvernanţi", a scris Ciolacu, joi, pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că, anul trecut, PSD a organizat congres online în pandemie şi "a făcut eforturi uriaşe să respecte toate prevederile legale".

"Am redus masiv numărul de delegaţi; am folosit mai multe spaţii interioare şi exterioare din ţară conectate prin internet; am stat mai puţin de 20 de persoane în aceeaşi sală. Acum, PNL face orice să fie deasupra legii. 5.000 de liberali ignoră normele sanitare, cu riscul de a răspândi virusul în toată ţara. În România revine carantina, magazinele se închid din nou la ora 18,00 sau 20,00, iar Cîţu, Orban, Gorghiu şi Rareş Bogdan au un singur gând – cum să numere voturile. Restul ţării a reînceput să numere zilnic morţii de COVID", a adăugat Marcel Ciolacu. AGERPRES/(AS – autor: Andreea Rotaru, editor: Cllaudia Stănescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: Agerpres