Municipiul Giurgiu – fără gaze pentru două zile; se efectuează lucrări la conductă

Alimentarea cu gaz metan va fi oprită în municipiul Giurgiu miercuri şi joi pentru toţi consumatorii casnici şi non-casnici ca urmare a realizării unor lucrări la conducta care alimentează oraşul.

''Pentru facilitarea realizării unui proiect de alimentare cu gaze a fost necesară devierea conductei de gaz metan care alimentează municipiul Giurgiu. Realizarea tronsonului deviat s-a încheiat, iar acum este necesară cuplarea acestuia la conducta de gaz metan în funcţiune. Cuplarea şi punerea în gaz a tronsonului deviat au fost programate pentru data de 25 august, ora 08,00, până în data de 26 august, ora 20,00, motiv pentru care gazul metan va fi oprit pentru toţi consumatorii casnici şi non-casnici în perioada 25 – 26 august. În acest interval gazul metan va fi sistat pentru toţi consumatorii casnici şi non-casnici din municipiul Giurgiu'', se arată într-un comunicat al societăţii de distribuţie a gazului metan.

Reluarea furnizării gazului va începe de miercuri seara pentru consumatorii care desfăşoară activităţi de prestare servicii esenţiale, precum spitale, creşe, grădiniţe, case de pensionari, instituţii, unii operatori economici, şi va continua a doua zi dimineaţă cu ceilalţi consumatori, cu finalizare până la ora 20,00. AGERPRES/(AS – autor: Camelia Bigan, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie