Orban: Numărul de cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus ne-a determinat să amânăm alte măsuri de relaxare

Premierul Ludovic Orban a declarat, marţi, că evoluţia cazurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus a determinat amânarea altor măsuri de relaxare, anunţând că va susţine în Guvern propunerea formulată de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

"Este o cifră care ne face să rămânem în gardă, să rămânem concentraţi şi mobilizaţi pentru aplicarea măsurilor pe care le-am adoptat şi evoluţia numărului de cazuri ne-a şi determinat să amânăm alte măsuri de relaxare. (…) Miercuri este şedinţă de Guvern, dar eu nu sunt ca alţi premieri care într-un fel votează ca premier şi în alt fel ca parlamentar. Eu am votat ca preşedinte al Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă pentru propunerea formulată de CNSU şi voi susţine în Guvern adoptarea propunerii formulate de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă", a spus Orban.

Premierul a făcut aceste declaraţii după o vizită la Uzina ALRO Slatina. AGERPRES/(A – autor: Florentina Peia, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)

 

Citiţi şi:

 

Măsuri anunţate de autorităţi începând cu 1 iulie 2020, în contextul stării de alertă

 

Analiza cazurilor de COVID-19 în România până la 28 iunie 2020 (CNSCBT)

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie