Orban: Personalul din serviciile de ambulanţă luptă zilnic pentru salvarea vieţii

Personalul din serviciile de ambulanţă luptă zilnic pentru salvarea vieţii, a afirmat preşedintele PNL, Ludovic Orban, miercuri, de Ziua Naţională a Ambulanţei din România.

"Îi sărbătorim astăzi pe toţi cei care îşi desfăşoară activitatea în cadrul serviciilor de Ambulanţă, oameni dedicaţi, aflaţi mereu la datorie. Transmit urările mele calde personalului operativ din serviciile de ambulanţă care, zi de zi, cu profesionalism, luptă pentru salvarea vieţii", a scris Orban pe Facebook.

El a dorit să le mulţumească acestora în special pentru eforturile incredibile din perioada pandemiei, când, cu forţă şi curaj, au luptat pentru viaţa fiecărui bolnav de COVID-19, punându-şi de multe ori propria viaţă în pericol.

"Ne rugăm pentru cei care au fost răpuşi de acest virus, adevăraţi eroi în lupta cu pandemia, care nu vor fi uitaţi niciodată. Vă mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi în fiecare zi pentru apărarea vieţii românilor", a adăugat preşedintele Camerei Deputaţilor. AGERPRES/(AS – autor: Cătălina Matei, editor: Florin Marin, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie