Prahova: Adolescentă care s-a întâlnit cu un urs în parcul central din Sinaia, ajutată de un agent de pază

O turistă adolescentă s-a întâlnit cu un urs în parcul central al staţiunii Sinaia, fiind ajutată de un agent de pază care, alertat de ţipetele fetei, a intervenit pentru a alunga animalul şi pentru a o adăposti pe aceasta, se arată într-o informare postată, duminică seară, pe Facebook de Direcţia Judeţeană de Pază (DJP), care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean.

Potrivit DJP, incidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 21,30, în Parcul "Dimitrie Ghica" din Sinaia.

"Îl felicităm pe agentul Oancea Gabriel care, în timp ce-şi executa serviciul la obiectivul din parcul din Sinaia, alertat de ţipetele unei turiste, a venit in ajutorul acesteia, alungând un urs ce se deplasa înspre tânăra adolescentă! Aceasta a fost găzduită in interiorul obiectivului, colegul nostru a alertat prin serviciul 112 Jandarmeria şi situaţia a avut un final fericit!", precizează sursa citată.

La faţa locului au intervenit şi jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova, care au îndepărtat ursul spre zona împădurită. AGERPRES / (AS – autor: Anamaria Constantin, editor: Marius Frăţilă, editor online: Andreea Preda)

 

Sursa foto: Djp Prahova/Facebook

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie