Prahova: Drum judeţean afectat de o alunecare de teren

Un drum judeţean din Prahova este afectat de o alunecare de teren care s-a produs pe o lungime de circa 12 metri, ca urmare a ploilor însemnate cantitativ căzute în ultima perioadă.

Potrivit datelor comunicate, duminică, de Consiliul Judeţean (CJ) Prahova, circulaţia pe DJ 219 a fost restricţionată pe banda de circulaţie Zâmbroaia – Predeal Sărari, din cauza unei alunecări de teren care a afectat drumul pe o lungime de aproximativ 12 metri, traficul derulându-se pe o singură bandă.

Zona a fost semnalizată corespunzător şi au fost montate balize.

"De asemenea, pe parcursul zilei de luni, 21 iunie, Consiliul Judeţean Prahova va continua luarea măsurilor de siguranţă prin montarea de parapeţi pe toată lungimea zonei afectate, urmând să fie efectuată şi expertiza tehnică, imediat cum condiţiile meteo o vor permite, pentru a întreprinde toate demersurile necesare în vederea reabilitării drumului şi redării integrale circulaţiei rutiere, în condiţii optime", precizează sursa citată. AGERPRES/ (AS- autor: Anamaria Constantin, editor: Diana Dumitru, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

Sursa foto: (c) Consiliul Judetean Prahova/facebook

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie