Prahova: Un adolescent a căzut în râpă încercând să îşi recupereze camera video; a fost ajutat de salvatori montani

Un adolescent a căzut aproximativ 200 de metri în afara pârtiei amenajate, în Azuga, în timp ce încerca să îşi recupereze camera video şi a fost nevoie de salvatori montani pentru a-l ajuta, informează, vineri, Salvamont Prahova.

''Un adolescent, încercând sa-şi recupereze camera video, a căzut aproximativ 200 metri pe o pantă foarte înclinată, în afara pârtiei amenajate din Azuga, suferind o fractură la membrul inferior drept şi un traumatism cranian. Doi salvatori montani au coborât la victimă, acordându-i primul ajutor medical. Al treilea salvator montan a executat un amaraj pentru asigurarea şi ridicarea tărgii pe care era imobilizat accidentatul'', precizează Salvamont Prahova.

Adolescentul a fost ridicat la nivelul pârtiei, de unde salvatorii montani l-au coborât la baza pârtiei, predându-l echipajului de pe ambulanţă.

''Mulţumim celor trei monitori de schi şi celor doi jandarmi montani care au ajutat la tracţionarea tărgii'', mai spun cei de la Salvamont Prahova. AGERPRES/(AS-Cornelia Dumitru, editor: Antonia Niţă, editor online: Anda Badea)

 

Sursa foto: Salvamont Prahova / Facebook

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie