Radu Oprea: PSD a câştigat la parţiale mai multe primării decât toată coaliţia aflată la guvernare

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a declarat luni că social-democraţii au câştigat, la alegerile parţiale de duminică, mai multe primării decât toată coaliţia aflată la guvernare.

"Ne dorim ca votul pe moţiunea de cenzură de mâine (marţi – n.r.) să exprime realitatea la ceea ce s-a întâmplat ieri la alegerile locale. Am câştigat 17 primării din cele 35, 3 oraşe din 6 şi se reconfirmă că PSD a câştigat mai multe primării decât toată coaliţia aflată la guvernare. Mă întrebam dacă ştie cineva câte primării a câştigat USR PLUS sau ei sunt doar ocupaţi cu competiţia internă pentru viitorul congres din toamnă?", a spus Oprea, într-o conferinţă de presă după şedinţa Biroului Politic Naţional al PSD.

El a adăugat că "această realitate care este reprezentată de votul direct al cetăţenilor" trebuie să se vadă marţi la votul pentru moţiunea de cenzură, pentru că este vorba despre interesele cetăţenilor care cred că localităţile lor trebuie să arate mai bine "chiar şi cu bani pentru PNDL". AGERPRES/(A – autor: Dana Piciu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie