Radu Oprea (PSD): Fondurile destinate investiţiilor locale pentru reţele de apă, canalizare, asfaltare sunt epuizate

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a declarat luni că sunt epuizate fondurile alocate de guvern investiţiilor locale pentru reţele de apă, canalizare, asfaltare.

"În timp ce guvernul incompetenţei se luptă pentru ciolanul intern şi se laudă cu investiţii de miliarde de lei, realitatea arată că minte. Fondurile destinate investiţiilor locale pentru reţele de apă, canalizare, asfaltare sunt epuizate. Premierul faraon arunca doar pe hârtie promisiuni de încă 7 miliarde", a spus Oprea, într-o conferinţă de presă după Biroul Politic Naţional al PSD.

El a adăugat că "este o inflaţie de vorbe goale", dar nu şi de bani, "atât de necesari comunităţilor locale".

"Atragem atenţia foarte serios ca şantierele sunt greu de repornit, dacă nu imposibil, pentru că, poate premierul Cîţu nu ştie, dar preţurile la materiale de construcţie de dublează din săptămână în săptămână. De aceea contractele deja încheiate nu vor putea să fie continuate atâta timp cât nu vor găsi o soluţie pentru ca aceste scumpiri să fie acoperite", a menţionat Oprea. AGERPRES/(A – autor: Dana Piciu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie