Roxana Wring (USR): ‘Soluţiile pentru Bucureşti’ – un document ce îşi propune rezolvarea marilor probleme ale Capitalei

Uniunea Salvaţi România (USR) va lansa, în dezbatere publică, documentul "Soluţiile pentru Bucureşti", ce îşi propune măsuri concrete pentru rezolvarea marilor probleme ale Capitalei, a anunţat, sâmbătă, preşedintele USR Bucureşti, Roxana Wring.

"În perioada imediat următoare vom lansa, în dezbatere publică, un document care se numeşte 'Soluţiile pentru Bucureşti'. Noi l-am elaborat pe perioada de un an de zile, după ce ne-am consultat cu specialişti, experţi, cu organizaţii nonguvernamentale. Sunt măsuri concrete, unele dintre ele imediate, de rezolvare a marilor probleme ale Capitalei – trafic, mobilitate urbană, salubritate. Vom lansa o propunere de reorganizare teritorială a Bucureştiului, şi vedeţi aici soluţii pentru o transformare a zonei centrale a Bucureştiului dintr-un deşert de asfalt într-o zonă verde, prietenoasă cu bucureştenii", a declarat Roxana Wring la evenimentul "Idei pentru Bucureşti", desfăşurat la viitorul sediu al USR Bucureşti.

Ea i-a invitat pe cetăţeni să-şi expună ideile pe o tabelă instalată în viitorul sediu al USR Bucureşti, pe bulevardul Magheru, care este momentan în curs de amenajare.

"Una dintre promisiunile cu care am venit la Consiliul General al Municipiului Bucureşti în 2016 a fost aceea ca tot ce se întâmplă în consiliu să devină mult mai transparent pentru cetăţeni, o altă promisiune a fost să fie respectată legea şi (…) am îndeplinit aceste promisiuni", a mai spus Roxana Wring, care a amintit că USR a reuşit blocarea, în instanţă, a înfiinţării celor 22 de companii municipale.

La evenimentul "Idei pentru Bucureşti" au participat consilieri locali şi municipali USR, senatori şi deputaţi USR, precum şi membri sau simpatizanţi ai partidului.

"Idei pentru Bucureşti va fi un proiect care începe de astăzi şi care va continua până la următoarele alegeri, din 2020", a menţionat Roxana Wring. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Oana Popescu, editor online: Daniela Juncu)

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie