Tulcea: Intervenţiile pompierilor în gospodăriile inundate, la final

Pompierii tulceni au încheiat intervenţiile în curţile gospodăriilor inundate, din cauza precipitaţiilor abundente înregistrate duminică, iar drumul dintre Nifon şi Hamcearca este practicabile din nou, a declarat pentru AGERPRES prefectul Marcel Ivanov.

 

El a mai spus că intervenţiile în gospodăriile din satul IC Brătianu, unul dintre cele mai afectate, s-au desfăşurat şi luni dimineaţa, iar podul dintre satele Nifon şi Hamcearca, surpat controlat, a fost refăcut, aşa încât circulaţia autovehiculelor s-a reluat luni după-amiază.

"Surparea controlată a podului a dus la inundarea unor curţi din satul Balabancea. Acolo, am avut o anexă a unei gospodării care a fost inundată, dar şi mai multe curţi inundate, iar apa a fost scoasă din curţi", a afirmat prefectul Ivanov.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai spus că şapte kilometri de drumuri pietruite din satul Văcăreni sunt în momentul de faţă impracticabili.

O situaţie privind pagubele produse de precipitaţiile abundente de la finele săptămânii trecute va fi făcută publică zilele următoare, potrivit sursei. AGERPRES/(AS-autor: Luisiana Bîgea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie