Vrancea: Copil de 2 ani, salvat de pompieri după ce s-a urcat pe pervazul unei ferestre, la Focşani

Un copil de doi ani care s-a urcat pe pervazul unei ferestre, într-un bloc din municipiul Focşani, a fost salvat de pompieri după ce a fost văzut de un trecător, care a sunat la 112, a informat miercuri Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

"Trecătorii au alertat astăzi pompierii, prin apel la 112, după ce au văzut un băieţel ce stătea pe pervazul unui geam situat la etajul unu al unui bloc din zona gării, municipiul Focşani. Salvatorii au plecat în cea mai mare viteză şi în mai puţin de cinci minute de la apel au ajuns la locul indicat. Cu ajutorul unei scări de fereastră din dotarea autospecialei de intervenţie au procedat la salvarea copilului, luându-l în braţe şi coborându-l la nivelul solului", a precizat ISU Vrancea.

Potrivit sursei citate, copilul a fost predat unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea, prezent la faţa locului, pentru o evaluare medicală.

Ulterior, copilul a fost înapoiat în siguranţă mamei. AGERPRES / (AS – autor: Dana Lepădatu, editor: Antonia Niţă, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie