cizme protectie

3 motive pentru care sa porti cizme protectie

Unele domenii de activitate vor solicita pentru protectia munii un echipament corespunzator care sa fie compus din diverse articole vestimentare, dar si de incaltaminte. Motivul pentru care fiecare angajator si angajat are obligatia de a se supune legislatiei in vigoare privind protectia muncii, prin punerea la dispozitie, respectiv, purtarea acestor articole, nu este greu de justificat.

Fiecare persoana trebuie sa fie in siguranta la locul de munca, iar angajatorul trebuie sa faca toate demersurile in acest sens. Chiar daca se lucreaza la inaltime, cu energie electrica sau sub pamant, oamenii trebuie sa fie asigurati de limitarea pe cat posibil a oricarui pericol. Iata, deci, doar 3 motive pentru care nu ar trebui sa neglijezi importanta unor cizme protectie in echipamentul tau zilnic, pe langa protectia pe care ti-o asigura la locul de munca:

  1. Sunt confortabile. Chiar daca in realitatea ele par voluminoase si greoaie, noile modele scoase pe piata sunt facute din materiale calitative, dar usoare, care sa nu ingreuneze activitatea unui angajat. Spre exemplu, daca lucrati in domeniul electricitatii, veti fi nevoit, deseori, sa va urcati pe stalpi, cladiri pentru a remedia unele probleme sau pentru a realiza un proiect demarat de firma. In astfel de situatii, o pereche de papuci care au in compozitia lor materiale groaie, va vor face munca mai dificila, iar epuizarea de la sfarsitul programului va face sa luati in calcul si schimbarea incaltamintei.
  2. Pielea poate respira. Conteaza extrem de mult de unde veti procura o pereche de cizme cu rol de protectie pentru ca nu toti producatorii furnizeaza pe piata produse calitative. Faceti si dumneavoastra o analiza a pietei si daca decizia apartine conducerii firmei, puteti incerca sa sugerati o varianta mai buna.

Exista si modele de cizme cu o captuseala functionala care este special destinata confortului sporit chiar si la purtari indelungate (8-10 ore). O astfel de captuseala la cizme protectie lasa pielea sa respire si nu va da senzatia piciorului ca este „captiv” in perechea de papuci.

  1. Incaltarea este simpla si rapida. Chiar daca pare a fi o incaltaminte complexa, poate are multe sireturi groase, gaici sau capse, cizmele de calitate vor face ca echiparea sa nu dureze mai mult de cateva minute. Incaltarea trebuie sa fie simpla si rapida si sa nu necesite prea mult timp; deci, daca veti simti nevoia, in pauzele dumneavoastra puteti alege sa va relaxati si fara incaltamintea de protectie.

Producatori renumiti de cizme protectie

Piata este vasta, iar produsele, pe orice domeniu s-au diversificat, cererea a crescut, iar oferta s-a dezvoltat intr-atat incat cerintele clientilor sa poata fi satisfacute. Pentru a alegere incaltamintea de protectie potrivita pentru dumneavoastra si care sa intruneasca toate cele enuntate anterior, va trebui sa va orientati catre producatori care au un business pe acest domeniu.

Chiar daca unele magazine au in oferta lor articole de protectie la preturi mult mai avantajoase si tentante, in joc este siguranta dumneavoastra si confortul. Producatorii si furnizorii renumiti vor avea intotdeaua preturi care renteaza cu matarialele calitative pe care le mentioneaza pe eticheta, chiar daca nu sunt cele mai ieftine de pe piata.