tigla metalica

Tigla metalica sau tigla ceramica pentru acoperis?

Probabil ca inainte de a incepe construirea propriu-zisa a unei locuinte, multi va intrebati ce fel de tigla sa alegeti pentru a realiza acoperisul. Aici avem de ales dintre doua produse foarte bune ce ofera anumite beneficii, cele doua variante fiind tigla metalica si cea ceramica.

Orice arhitect iti va recomanda sa folosesti unele produsele pentru un anumit tip de proiect, in timp ce prietenii iti vor spune sa utilizezi ceea ce au utilizat si ei la realizarea acoperisului, astfel ca in capul tau vor fi nenumarate idei si pareri, putand astfel sa devii stresat, bulversat.

Insa, probabil ca cea mai buna alegere consta in tigla metalica. De ce? Ei bine, despre avantajele pe care ti le poate oferi acest tip de acoperis urmeaza sa vorbim ceva mai jos, asa ca ramai in continuare alaturi de noi astfel incat sa parcurgem impreuna avantajele tiglei metalice.

Ce avantaje iti ofera tigla metalica?

In primul rand, primul avantaj consta in greutatea acestui material. Spre deosebire de tigla ceramica ce cantareste intre 35 si 65 de kilograme pe metru patrat, tigla metalica are o greutate mult mai mica, de maximum 4-5 kilograme per metru patrat.

Totodata, tipul de montare al tiglei metalice nu este unul atat de dificil, putand a fi realizat de aproape oricine, pe cand montarea tiglei ceramice are la baza un procedeu mult mai complex.

Ba mai mult, daca vei opta pentru tigla metalica Bilka, trebuie sa stii ca procedeul de montare va fi unul si mai usor spre deosebire de o tigla metalica oarecare, putand a fi aleasa pentru orice suprafata. Totodata, fixarea se face foarte usor, folosindu-se niste suruburi speciale.

Tigla metalica este extrem de eficienta, avand la baza un sistem special de prindere ce va face montarea mult mai eficienta, astfel incat se vor reduce si costurile pentru structura de rezistenta.

Nu in ultimul rand, un alt avantaj foarte important pe care ti-l ofera acest tip de acoperis consta in faptul ca tigla metalica este mult mai rezistenta anumit conditii extreme meteo, fiind totodata si extrem de usor de intretinut.

Asadar, putem afirma fara niciun dubiu faptul ca tigla metalica de la Bilka ramane cea mai buna varinata pentru un acoperis, fiind o varianta ideala pentru orice tip de acoperis. Totodata, odata achizitionata tabla metalica Bilka, vei achizitiona cel mai bun tip de tigla disponibil pe piata, fiind o alegere pe care cu siguranta nu ai cum sa o regreti.