Cum sa faci alegerile potrivite pentru acoperis?

Cum sa faci alegerile potrivite pentru acoperis?

Ca sa faci alegerile potrivite pentru acoperis trebuie sa stii foarte bine structura casei sau a cladirii pentru care alegi sa construiesti un anume tip de acoperis. Sunt multe aspecte de luat in considerare cand vine vorba de acest subiect. Acoperisul trebuie sa aiba o anumita greutate in raport cu suprafata casei, trebuie luat in considerare designul acestuia, plus rezistenta acestuia in timp.

Alegerea acoperisului este un proces la fel de important precum alegerea materialelor de baza a constructiei. Daca intreaga constructie se bazeaza pe materiale de inalta calitate, iar acoperisul nu protejeaza suficient de bine constructia, atunci toata cladirea va avea de suferit.

Fiind unul dintre pasii care se fac la finalul constructiei, multi proprietari fac greseala de a nu-i acorda atat de multa importanta. Aceasta decizie este regretata peste ani pentru ca infiltratiile de apa si mucegaiul poate compromite peretii cladirii, deci si aspectul acesteia.

Ce alegeri poti face? Tigla metalica este cea mai buna varianta.

Acest material este cunoscut pentru lejeritatea amplasarii, si rezistenta sa in timp. Usurinta amplasarii este primul avantaj care defineste tigla metalica. Placile de tigla metalica sunt in general placi de otel realizate printr-un tratament chimic specific, care poate sa depinda de producator.

Tigla metalica este utilizata mai mult in renovari, datorita faptului ca nu trebuie sa daramanati cu totul vechiul acoperis pentru a o putea amplasa. De asemenea, tigla metalica este rezistenta la vant, ploi, ninsoare, raze ultraviolete, etc. Iata cateva tipuri de tigla metalica: bilka clasic, bilka balcanic, bilka iberic, bilka gotic si bilka romanic. Toate acestea, in diferite forme si culori, iti vor infrumuseta acoperisul in functie de preferintele tale.

Care sunt principalele avantaje in alegerea tiglei metalice pentru acoperis?

  • In primul rand, acest tip de placa este avantajos din punct de vedere economic. Pe langa instalarea usoara a acestui tip de placa, nu trebuie sa cheltuiesti multi bani, iar daca esti putin priceput in domeniu, o poti aplica chiar singur.
  • Culorile te inspira. Poti alege dintr-o gama variata de nuante pentru a gasi cu usurinta ceea ce ti se potriveste cel mai bine.
  • Pe suprafata tiglei metalice nu aluneca nimic, fiind usor de montat, ceea ce reduce considerabil timpul de instalare al acesteia.
  • Nu sunt inflamabile, ceea e si normal la un astfel de acoperis. In cazul unui incendiu, focul nu se va extinde cu siguranta.
  • Izolarea fonica. Chiar daca materialul este usor, asta nu inseamna ca sunetul poate trece. Micile particule de pe suprafata tiglei metalice absorb sunetele ploii. Cand vorbim de izolare fonica, trebuie sa tinem cont si de structura casei, cat de bine este izolata si aceasta, de asemenea.
  • Este rezistenta la coroziune, deoarece este formata din mai multe straturi pentru o mai buna protectie in timp.
  • Izolatie termica de calitate datorita combinatiei cu placa de otel, caldura nu patrunde vara si pastreaza temperatura constanta pe timpul iernii.
  • Rezista la socuri, cum ar fi in cazul unui cutremur, grindina sau ploi abundente, acest tip de tigla metalica iti va pastra casa in stare intacta. Forma tiglei metalice este special creata diferit, odulat, pentru a preveni caderea zapezii, fiind facuta din particule de piatra pentru ca zapada acumulata sa nu cada de pe acoperis pe timpul iernii.
  • Are o garantie pana la 30 de ani si poate sa reziste pana la 60 de ani, astfel nu trebuie sa o schimbi la cativa ani. Este facuta sa dureze „o viata”, iar datorita designului acesteia, tigla metalica ramane moderna din acest punct de vedere multi ani de acum inainte.
  • Exista peste 300 de variante de acoperis, iar din acest numar, sigur veti gasi solutia potrivita pentru casa de vis pe v-o doriti sau doriti sa o reamenajati pentru o mai buna durabilitate.

Fiind cel mai mare producator de acoperisuri, Bilka ofera de ani de zile produse de calitate pentru clientii sai, oferind, de asemenea, consultanta gratuita pentru a sti exact ceea ce se potriveste nevoilor clientilor sai. Daca esti in cautarea unui acoperis de calitate, nu mai sta pe ganduri, suna pentru a primi o consultanta gratuita si sa estimezi cat te-ar ajunge un acoperis. In plus, vei avea transport gratis in functie de unde locuiesti.

Performantele acestui tip de tigla metalica se datoreaza muncii depuse asupra dezvoltarii produselor si serviciilor, lucrand cu oameni competenti in domeniu care isi dedica tot ce au mai bun pentru a oferi calitatea de care are nevoie acoperisul tau.