Cand sunt utile corturile pentru evenimente?

Cand sunt utile corturile pentru evenimente?

Un cort pentru evenimente poate fi o adevarata reusita, chiar daca vorbim despre o nunta sau un eveniment de business. Aceste corturi pot fi montate cu usurinta in spatiul pe care vi-l doriti, iar astfel puteti obtine cele mai frumoase peisaje, vizibile chiar langa evenimentul la care luati parte.

Beneficiile sunt nenumarate, insa unele dintre ele sunt mobilitatea, flexibilitatea, legalitatea si usurinta cu care pot fi decorate. Evenimentele in corturi sunt la mare cautare in ultima perioada tocmai pentru ca permit organizarea acestora in diferite moduri.

EventStuff.ro este partenerul tau in inchirieri de logistica pentru evenimente, de orice tip si dimensiune ar fi. In lista companiei puteti gasi o multime de tipuri de corturi, de diferite dimensiuni si modele, care sunt potrivite pentru tipul de eveniment pe care urmeaza sa-l organizati.

Aceste corturi nu doar ca ofera mai mult spatiu pentru invitatii la viitorul eveniment, ci ofera si mai multa libertate in decorarea lui. Este modalitatea ideala prin care sa va indepliniti toate dorintele pe care le aveti de la nunta sau evenimentul de business pe care il organizati.

Tipuri de corturi ce le poti inchiria

Cei de la EventStuff.ro iti vor oferi priceperea si experienta lor pentru a-ti oferi mixul perfect de logistica, decor si servicii, astfel incat viziunea ta asupra evenimentului sa devina realitate si o experienta memorabila pe care nimeni nu o poate uita.

  • Petreceri, Gale, Lansari

Cu ajutorul corturilor, mobilierului si decoratiunilor oferite de catre ei, poti modela spatiul pentru evenimentul tau special, astfel incat sa reflecte imaginea brandului si sa ofere invitatiilor o experienta de neuitat.

Corturile vin echipate cu podea si mocheta, precum si drapaje sau alt fel de decoruri. Mobilierul include corpuri de iluminat, decoratiuni diverse, decor pentru petreceri tematice.

Iti mai pot fi utile si ringul de dans, echipamentele de incalzire sau de racire si sistemele de imprejmuire pentru evenimente.

  • Caravane

Specificul lor repetitiv, caravanele necesita expertiza, organizare si o logistica aparte .

Competentele EventStuff in materie de echipare a acestor tipuri de corturi sau dezvoltat continuu, special pentru satisfacerea viitorilor clienti.

Ele vin dotate cu podea si mocheta, la fel si cu drapaje sau alt fel de decoruri. Mobilierul este si el divers si include sisteme de imprejmuire, pupitru pentru vorbitor, echipamente de incalzire sau racire, corpuri de iluminat si altele. Ei te pot ajuta si cu toalete ecologice si cu scenotehnica.

  • Targuri si expozitii

Indiferent de amplasarea acestora, in centru sau in spatii nonconventionale, cei din cadrul echipei iti ofera echipamentele necesare si potrivite domeniului de interes si industriei in care activezi, astfel incat brandul sa fie reprezentat intr-o maniera profesionalista si perfecta.

Echipamentele recomandate sunt corturile specifice pentru organizarea targurilor si expozitiilor in aer liber, standuri expozitionale, mobilier divers pentru zonele de acces, standuri si zonele de conferinta, de networking si de relaxare si nu in ultimul rand, stalpi cu cordon de catifea sau cu banda.

  • Evenimente sportive

Avand in vedere ca vorbim despre evenimente sportive, sigur iti doresti sa fii inainte opozitiei.

EventStuff isi ofera logistica necesara pentru echiparea corturilor, incluzand know-how-ul pentru perimetrarea si amenajarea spatiilor in timp record.

Echipamentele recomandate de catre ei sunt: corturile de diverse dimensiuni si forme, mobilierul, sistemele de perimetrare, echipamente de incalzire sau de racire, toalete ecologice si sisteme de sonorizare.

  • Concerte si festivaluri

Din cauza diverselor tematici ale festivalurilor, dotarea corturilor pentru ele implica o gama foarte variata de materiale si echipamente, indiferent ca discutam despre spatiile dedicate pentru public sau pentru activarea diverselor branduri, sponsori sau parteneri.

Echipamentele ce iti sunt recomandate include corturile, mobilierul, sistemele de perimetrare, echipamentele de incalzire sau racire, decoratiunile diverse in functie de tematica aleasa si toaletele ecologice.

  • Congrese si conferinte

Intalnirile de afaceri, conferintele si congresele eficiente faciliteaza, antrenarea, invatarea si implicarea participantiilor in discutii si networking. EventStuff vor creea un mediu interactiv si o atmosfera degajata, perfecta pentru schimbul de idei.

Ei iti vor veni in ajutor cu corturile, pupitrul pentru vorbitor, stalpi de inox cu cordoane de catifea, corpuri de iluminat, echipamente de incalzire sau racire, corpuri de iluminat, sisteme de imprejmuire, instalatii de sonorizare, ecran LED sau ecran pentru proiector, videoproiector si sisteme de traducere simultana.

Inchirierea corturilor pentru evenimente de orice fel este simplu de condus si foarte profitabil. Cortul semnifica drumul cel mai scurt catre un eveniment reusit si un succes garantat.