Botoşani: Tigări de peste 160.000 de lei, găsite într-un autoturism abandonat pe un drum din Gulioaia

Un autoturism încărcat cu ţigări în valoare de peste 160.000 de lei a fost descoperit de poliţiştii de frontieră din Botoşani abandonat pe un drum din localitate Gulioaia, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, Minodora Răcnea.

Potrivit sursei citate, în autoturism au fost găsite mai multe cutii în care afla cantitatea de aproximativ 14.000 de pachete de ţigări, provenite din contrabandă.

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca împreună cu lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au organizat, în cursul acestei săptămâni, o acţiune specifică în vederea depistării şi identificării persoanelor care transportă ilegal ţigarete de contrabandă. Pe timpul desfăşurării misiunii, în localitatea de frontieră Gulioaia, judeţul Botoşani, poliţiştii de frontieră au descoperit un autoturism abandonat pe un drum secundar, în acesta fiind observate mai multe colete cu ţigarete. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit mai multe cutii de carton pline cu ţigări. La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 14.000 de pachete cu ţigarete", a precizat Răcnea.

Atât autoturismul, în valoare de 9.400 lei, cât şi ţigaretele, în valoare de 164.500 lei, au fost ridicate de poliţiştii de frontieră. Aceştia au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. AGERPRES/(AS – autor: Cristian Lupaşcu, editor: Oana Popescu, editor online: Ada Vîlceanu)

 

Sursa foto: www.politiadefrontiera.ro

Sursa: Agerpres