Dolj: Tânăr de 24 de ani, omorât cu pumnii şi picioarele într-o altercaţie; agresorii au fost reţinuţi

Un tânăr de 24 de ani a murit după ce, luni noaptea, a fost lovit cu pumnii şi picioarele de un alt tânăr, de 19 ani şi de un bărbat de 47 de ani, cu care a avut o altercaţie pe terasa unui bar din comuna Cetate.

Potrivit IPJ Dolj, tânărului lovit i s-au acordat îngrijiri medicale, efectuându-se manevre de resuscitare, însă medicii au fost nevoiţi să constate decesul.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate care s-au deplasat la faţa locului au constatat că doi bărbaţi, în urma unor discuţii în contradictoriu, ar fi lovit un tânăr de 24 de ani, cu pumnii şi picioarele. Persoanei vătămate i s-au acordat îngrijiri medicale, efectuându-se manevre de resuscitare, însă, din păcate, s-a constatat decesul. Poliţiştii au demarat imediat activităţile investigative, în urma informaţiilor obţinute fiind identificat un tânăr de 19 ani, bănuit că ar fi participat la altercaţie, iar un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Cetate, încerca să se sustragă cercetărilor şi să părăsească ţara. În urma schimbului informativ de date, cu sprijinul poliţiştilor de frontieră, cel în cauză a fost depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, fiind apoi condus de poliţişti la sediu, pentru audieri", precizează IPJ Dolj.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind preluate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, sub directa coordonarea a Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES/(AS – autor: Maria Mitrică, editor: Antonia Niţă, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: Agerpres