Vrancea: Dosar penal in rem în cazul omorului de la Slobozia Ciorăşti

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru infracţiunea de omor şi face cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a decedat bărbatul împuşcat, vineri seară, pe drumul judeţean Focşani – Slobozia Ciorăşti şi identificarea autorului faptei, a informat instituţia.

"La data de 22.02.2019, a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea procesul-verbal de sesizare din oficiu cu privire la săvârşirea de AN (autor necunoscut – n.red.) a infracţiunii de omor, (…) constând în aceea că în data de 22.02.2019, în jurul orei 19,42, victima C.C., în timp ce se afla pe DJ 205 R, Focşani-Slobozia Ciorăşti, conducând autovehiculul marca Mercedes, înmatriculat cu nr. VN 62 MEN, a fost împuşcată în zona membrului superior stâng, de o persoană neidentificată, iar leziunile produse prin împuşcare i-au provocat decesul. În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale în rem, pentru infracţiunea de omor, faptă prev. de art. 188 alin.1 C.p. şi se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a intervenit decesul persoanei menţionate mai sus, precum şi identificarea autorului săvârşirii faptei", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Un bărbat de 61 de ani a fost găsit decedat într-un autoturism, vineri seara, pe raza comunei Slobozia Ciorăşti. Bărbatul, care ar fi patronul mai multor case de schimb valutar din Focşani, prezenta două plăgi prin împuşcare.

Potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, la cercetări au participat şi ofiţeri de la Direcţia de Investigaţii Criminale din IGPR. AGERPRES / (AS – autor: Dana Lepădatu, editor: Karina Olteanu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Sursa: Agerpres