antrenor personal

Cum iti va schimba viata un antrenor personal

Motivatia de a iesi din zona de confort si de a face lucrurile pe care ti le doresti, sa vezi cum sunt transpuse in realitate gandurile tale chiar de catre tine, este atat de greu de gasit in zilele noastre incat oamenii au ajuns sa creada ca este imposibil sa ajungi la un asemenea nivel. Dar sentimentul pe care il ai atunci cand realizezi ceva ce credeai ca e imposibil este cu atat mai inaltator. Singura diferenta dintre tine si un antrenor personal este faptul ca el a gasit puterea sa isi transforme stilul de viata in unul sanatos si de care sa beneficieze pe toate planurile.

Gasesti in tine urmatorul antrenor personal

Cea mai importanta premisa de la care porneste viata este aceea ca toti oamenii sunt egali, fara a lua in calcul circumstantele si alte aspecte fundamentale ce contribuie intr-o oarecare masura la dezvoltarea fizica sau intelectuala. Pur si simplu teoria spune ca ca oamenii se nasc egali si ca toti au aceleasi sanse. Plecand de la aceasta idee, exista sanse la fel de mari ca tu sa fii urmatorul antrenor personal pe care l-a dat aceasta lume, pentru a-i ajuta si pe ceilalti sa se dezvolte la randul lor.

antrenor personal bucuresti

Acesta este un caz ideal, insa nimeni nu s-a nascut antrenor personal. De fapt, sunt sanse foarte mici ca un copil sa isi doreasca sa lucreze intr-o sala de fitness cand va fi mare. Acest lucru este cauzat cu siguranta si de piedestalul pe care sunt asezate meseriile importante precum medicina, avocatura sau armata. Cu siguranta sunt printre cele mai de succes si apreciate meserii, insa nu sunt pentru toata lumea, pentru ca aici nu este nevoie doar de disciplina pentru a putea activa.

Cand vei intelege ca omul este intr-o continua evolutie si ca trebuie sa inveti continuu pentru e sustine aceasta crestere, atunci vei intelege si valoarea timpului. Un antrenor personal din Bucuresti, mai ales pentru ca aici doua ore sunt deja pierdute pe drum, stie sa isi gestioneze timpul astfel incat sa ajute toti partenerii de antrenamente cu care are un contract si sa isi execute propriile exercitii. Odata ajuns intr-o forma suprema, la nivelul care nu diploma vorbeste pentru tine, ci propriul tau corp, pe care se poate oberva toata munca pe care ai depus-o. Trebuie sa continui sa o mentii prin exercitii, deoarece aceasta forma nu este permanenta si cu siguranta va scadea, daca nu este sustinuta.

Criterii de selectie

In primul rand, un adevarat antrenor personal din Bucuresti este cel care continua sa mearga la sala si pentru el, nu doar pentru clienti. Cine s-a oprit si ajuns intr-un stadiu de autosuficienta nu are gandire de campion si mai ales de om care sa te poata invata pe tine ce inseamna motivatia. In al doilea rand, antrenorul personal trebuie sa fie mai intai de toate un prieten de nadejde, sa ii pese de forma ta fizica si de starea ta emotionala si mentala, banii sa fie doar o consecinta a relatiei dintre voi.

Poate ca nu exita persoana perfecta care sa te indrume, dar cu siguranta exista una potrivita pentru tine, despre care sa simti ca puteti evolua impreuna, iar locul unde o poti gasi este la Orhideea Sport, o sala de fitness cu antrenori personali din Bucuresti care obtin rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *