Solutii de depozitare pentru o bicicleta pliabila

Solutii de depozitare pentru o bicicleta pliabila

Bicicletele pliabile sunt unul dintre cele mai convenabile si mai eficiente mijloace de transport, dar cum le depozitati astfel incat sa nu fie dezordine, dar totodata acestea sa fie asezate in locuri bune? Cand vine vorba de depozitarea unei biciclete pliabile, exista multe optiuni disponibile. Utilizarea unei biciclete pliabile a crescut in ultimii ani, in special pentru navetisti. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt mai usor de depozitat si transportat, deoarece necesita mai putin spatiu.

Spre deosebire de bicicletele traditionale, acestea au mai multe optiuni de depozitare care permit utilizatorilor sa transporte mai multe articole in calatoriile lor. Odata cu cresterea numarului de dispozitive pe care le folosim, este important sa avem un loc sigur pentru toate. De asemenea, este esential ca bicicleta sa fie depozitata intr-un loc sigur, atunci cand nu este utilizata.

Cand achizitionati o bicicleta pliabila, ati dori sa va asigurati ca aceasta poate ocupa cat mai putin spatiu posibil si ca va permite o depozitare usoara. Acesta este punctul in care produsul intra in joc. In functie de ce tip de bicicleta aveti si de cat spatiu aveti nevoie pentru alte biciclete, exista o optiune diferita de depozitare care se potriveste nevoilor dumneavoastra.

Bicicleta pliabila nu ocupa mult spatiu!

Odata cu cresterea cererii de bicicleta pliabila, este esential ca oamenii sa aiba o solutie buna de depozitare pentru bicicleta lor. Dar asta nu inseamna ca ar trebui sa suporte costuri suplimentare. Unele dintre cele mai eficiente si mai accesibile solutii de stocare includ sacose si genti de portbagaj.

In functie de modelul de bicicleta pliabila pe care-l alegeti puteti alege si solutia de depozitare a acesteia.

Pentru ca sunt usoare si nu ocupa deloc mult spatiu atunci cand sunt pliate, aceste biciclete pot fi depozitate in locuri in care nu v-ati gandit ca ar incapea un astfel de mijloc de transport.

Unde putem depozita o bicicleta pliabila?

Suporturile cu carcasa tare sunt durabile, rezistente la intemperii si apa. Unele vin cu fermoare sau compartimente la exterior pentru a va asigura si depozitarea echipamentului. Aceste suporturi necesita o asamblare minima inainte de utilizare si pot fi folosite pe o varietate de suprafete, fiind totusi suficient de compacte pentru a incapea intr-un dulap sau in alte locuri.

  • Dulapuri – acest tip de unitate de depozitare ofera suficient spatiu pentru a depozita bicicleta pliata si alte obiecte. Pot fi situate in apropierea sufrageriei, a dormitorului sau oriunde aveti spatiul necesar.
  • Depozitare pe tavan – Acesta este un tip foarte comun de spatiu de depozitare care se afla in tavan. In general, este folosit pentru a depozita lucruri precum televizoare si alte electronice, precum si mobilier, insa in cazul nostru, il vom folosi pentru a depozita bicicleta pliabila.
  • Depozitare pe colt – Unitatile de rafturi pe colt ofera o cantitate mare de spatiu de depozitare, cu un spatiu minim necesar. Acestea sunt ideala daca aveti spatiu limitat.
  • Garaj – Fie ca este cel pentru autoturisme sau cel in care va depozitati sculele, un garaj poate fi amplasata in orice zona exterioara cu acces limitat, pentru a preveni furtul bicicletei, dar si pentru o mai buna protectie impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile. Unele garaje ofera si parcare pentru doua masini, una pentru masina si una pentru ciclism montan sau rutier.
  • Boxe – acestea se gasesc de obicei in complexe de apartamente care au spatiu limitat. Boxele va ajuta sa va depozitati bicicletele intr-un loc sigur. Unele pot avea un grad mare de securitate, avand supraveghere 24 de ore. Acest lucru va poate oferi liniste sufleteasca in timp ce sunteti plecat si va ganditi la bunurile lasate acasa.

Aceste biciclete sunt usor de transportat si depozitat

Bicicletele pliabile sunt concepute pentru a fi mici, usoare si facil de gestionat. Marele avantaj al acestora este ca ocupa un spatiu mic, asa ca de obicei trebuie sa le porti cu tine intr-un fel de geanta sau carcasa. Cu exceptia cazului in care detii o husa pentru biciclete foarte speciala, vei dori sa gasesti cateva solutii de depozitare pentru bicicleta ta. Exista multe optiuni pentru depozitarea bicicletei.

Una dintre cele mai mari provocari ale depozitarii unei biciclete pliabile este sa nu se deterioreze atunci cand nu este utilizata. Exista diverse solutii la aceasta problema, de la o carcasa de ultima generatie pentru biciclete la o punga de plastic ieftina. Cele mai populare solutii pentru depozitarea bicicletelor pliabile includ husele pentru biciclete si gentile pentru biciclete realizate din materiale durabile, rezistente la intemperii, cum ar fi PVC sau poliester. Multi oameni aleg sa-si tina bicicletele in afara casei, astfel incat sa le poata pune in functiune rapid, fara sa le scoata din locurile pentru depozitare. Altii prefera sa foloseasca suporturi pentru biciclete sau sa la aseze atarnand de tavan in interiorul unui garaj sau in locuinta.