Cluj: Circa 1.500 de persoane au participat la Marşul pentru Viaţă

Aproximativ 1.500 de persoane au participat, sâmbătă, la Marşul pentru Viaţă organizat la Cluj-Napoca pentru susţinerea copiilor nenăscuţi.

Participanţii au purtat afişe cu mesaje precum "Fiecare viaţă este un dar", "Alege viaţa", "Inima mea a început să bată la 16 zile de la concepţie", "Unic din prima secundă".

"Un copil nenăscut, aflat încă în pântecul mamei, este unic, chiar de la concepţie. Este un adevăr biologic şi medical şi vrem să încurajăm România să conştientizeze acest lucru. Dacă începem să preţuim viaţa, vom începe să ne preţuim mai mult unii pe alţii. (…) Un copil nenăscut are dreptul la viaţă, iar noi luptăm împotriva avortului", a spus unul dintre participanţii la marşul organizat de mai multe asociaţii şi culte religioase.

A IX-a ediţie a "Marşului pentru viaţă", un eveniment care are ca scop promovarea dreptului la viaţă al copiilor nenăscuţi, a avut loc sâmbătă în peste 600 de localităţi din România şi Republica Moldova, sub genericul "Unic din prima secundă". AGERPRES/ (A – autor: Marius Septimiu Avram, editor: George Onea, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie