Constanţa: Alesso, Bassjackers, DJ Snake, KSHMR, Salvatore Ganacci, Sean Paul, printre participanţii la Festivalul Neversea

Organizatorii Festivalului Neversea, care se va desfăşura în perioada 4 – 7 iulie, au anunţat miercuri că pe şapte scene amplasate pe plaja din Constanţa vor urca unii dintre cei mai buni artişti ai momentului, printre care Alesso, Bassjackers, DJ Snake, KSHMR, Salvatore Ganacci, Sean Paul.

"După ce şi-au anunţat prezenţa G-Eazy, Jessie J, Steve Aoki, Afrojack, Lost Frequencies, lista este completată astăzi de Alesso, Bassjackers, DJ Snake, KSHMR, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vici, Boris Brejcha, Dubfire, Agents of Time, A Skillz, Deliquent Habbits, Dub Fx şi mulţi alţii", reiese dintr-un comunicat de presă.

Conform sursei menţionate, DJ Snake este un DJ de origine franceză care a colaborat cu Diplo şi MO la piesa "Lean on" a celor de la Major Lazer. Artistul este şi producător şi a fost nominalizat la premiile Grammy cu albumul 'Born this way' produs pentru Lady Gaga. A câştigat premii pentru piesa "Turn down for what" şi a avut numeroase colaborări cu artişti internaţionali precum Justin Bieber, Selena Gomez şi Cardi B. Piesa pentru care a colaborat cu Major Lazer, "Lean On", a depăşit 2,5 miliarde de vizualizări, iar cea mai nouă piesă a artistului, "Taki Taki", numără deja peste 1,1 miliarde de vizualizări.

Sean Paul va urca pe scena principală a festivalului şi îşi va provoca fanii să-l acompanieze la cele mai cunoscute hituri ale acestuia: "Give It Up To Me", "Mad Love", "She Doesn't Mind", "Get Busy", "Press It Up".

Alesso, DJ suedez ce va reveni la festivalul de la Constanţa, a lucrat cu numeroşi artişti internaţionali printre care David Guetta, Calvin Harris şi Usher. "I wanna know" va răsuna în vară, live, pe mainstage-ul festivalului.

Nimeni nu dansează pe pupitru mai bine decât Salvatore Ganacci, cunoscutul DJ suedez venind în această vară pentru prima dată în România, pe scena principală a festivalului. Pe numele său real Emil Kobilic, artistul şi-a căpătat numele de Salvatore Ganacci de la prietenii lui, pentru că îşi încurca adversarii la fotbal cu părul său lung.

Ritmurile tribale combinate cu muzica trance vor fi aduse de cei de la Vini Vici. Recent, colaborarea lor cu regele muzicii trance, Armin van Buuren, a primit discul de aur pentru hitul 'Great Spirit', lansat în 2016.

KSHMR se reîntoarce la malul Mării Negre. Experienţa de anul trecut a fost una unică pentru el, aşa că şi în acest an le va călăuzi fanilor paşii prin muzică, spre un răsărit de neuitat.

"Festivalul Neversea are o latură dedicată muzicii alternative şi comunităţilor din jurul lor, concentrându-se pe artişti şi subgenuri specifice de muzică electronică, cu reflexii din cultura underground. Scena Temple va fi reprezentată în acest an de nume sonore din scena internaţională de techno: Boris Brejcha, Agents Of Time sau Dubfire, alături de o parte dintre faimoşii pionieri ai muzicii electronice din România: Arapu, Cap, Cezar, Dan Andrei, Kozo, Livio&Roby, Prâslea, Priku, Raresh, Sit, Sublee şi Suciu. Cu invitaţi de elită ca Chinese Man feat. ASM & Youthstar, Deliquent Habbits, Dub Fx sau A Skillz, scena The Ark activează interesul pentru hip-hop şi drum and bass, promovând totodată şi noile valuri de trap, grime şi muzică bass", conform organizatorilor evenimentului.

Abonamentele pentru cea de-a treia ediţie a festivalului se pot cumpăra de pe neversea.com, la preţul de 499 de lei, plus taxe, sau de la partenerii festivalului afişaţi pe site. Preţul final al abonamentelor va fi de 599 de lei, plus taxe. AGERPRES/(AS – autor: Nona Jalbă; editor: Antonia Niţă, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie