Constanţa: Bărbat carbonizat într-un incendiu izbucnit la o casă din localitatea 2 Mai

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost găsit carbonizat în urma unui incendiu izbucnit la un imobil din localitatea 2 Mai, în noaptea de joi spre vineri, pompierii intervenind şi în prezent pentru înlăturarea tuturor focarelor, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".

Este vorba de un imobil cu un etaj, cuprins în totalitate de flăcări.

"La incendiul din 2 Mai intervin şi la ora aceasta 11 pompieri cu 3 autospeciale de stingere de la Secţia Mangalia. Incendiul se manifesta generalizat la întreg imobilul compus din P+1, pe o suprafaţă de aproximativ 140 metri pătraţi la sol. După localizare, pompierii au găsit in interior un bărbat de aproximativ 64 de ani decedat. Încă sunt la faţa locului pentru înlăturarea tuturor focarelor ascunse. La faţa locului este şi un echipaj medical SAJ", au informat reprezentanţii ISU "Dobrogea".

Conform sursei menţionate, încă nu se ştie care este cauza declanşării incendiului, aceasta urmând să fie stabilită ulterior. AGERPRES / (AS – autor: Nona Jalbă, editor: Irina Poenaru, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie