‘Disney On Ice – Reach For The Stars’ – în premieră, miercuri, la Bucureşti; reprezentaţii – până duminică, la Romexpo

Superproducţia "Disney On Ice – Reach For The Stars" ajunge în premieră în România, prima reprezentaţie urmând să aibă loc miercuri, la Romexpo – Pavilionul Central, de la ora 19,00.

Potrivit organizatorilor, vor mai fi încă 7 reprezentaţii în faţa publicului din Bucureşti: joi şi vineri, de la ora 19,00; sâmbătă, de la orele 11,00, 15,00 şi 19,00, şi duminică, de la orele 11,00 şi 15,00.

Toate spectacolele vor fi dublate în limba română, fiecare având o durată de aproximativ două ore, cu o pauză de 15 minute.

Accesul în sală este permis cu o oră înainte de începerea spectacolului. Pentru buna desfăşurare a evenimentului, spectatorii sunt rugaţi să respecte ziua şi ora reprezentaţiei înscrise pe biletul achiziţionat, precizează organizatorii.

Având în vedere că "Disney On Ice – Reach for The Stars" este un spectacol pe gheaţă, publicului îi este recomandat să poarte îmbrăcăminte corespunzătoare.

Accesul în sala de spectacol cu obiecte contondente, sticle, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, animale de companie sau lanţuri va fi interzis. Înregistrarea video şi fotografierea spectacolului sunt permise doar pentru scopuri non-comerciale, anunţă organizatorii.

Copiii până la vârsta de 12 ani inclusiv beneficiază de bilete cu preţ redus, însă accesul acestora în sală se va face doar în compania unui adult posesor de bilet, pe baza unui act valid care atestă vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev sau paşaport. În situaţia în care copilul are o vârstă mai mică de 2 ani, acesta nu are nevoie de bilet, pentru facilitarea accesului fiind necesar un act doveditor al vârstei acestuia.

Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere (Vodafone, Orange, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti şi Diverta).

"Disney On Ice – Reach For The Stars" este organizat de Amphitrion şi susţinut de AQUA Carpatica Kids şi Napolact. AGERPRES/(AS – autor: Petronius Craiu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Ady Ivaşcu)

 

Sursa foto: Disney on Ice / Facebook

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie