Dragnea: Nu am auzit vorbindu-se de evaluare; toate punctele realizate din programul de guvernare, promovate în opinia publică

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, s-a discutat ca toate punctele realizate din programul de guvernare să fie promovate în opinia publică, adăugând că acest lucru nu are legătură cu evaluarea miniştrilor şi nu este vorba despre o remaniere.

Întrebat, după reuniune, în legătură cu anunţul premierului Viorica Dăncilă privind evaluarea miniştrilor până la sfârşitul săptămânii, Dragnea a spus: "Nu s-a vorbit, adică nu am auzit vorbindu-se despre evaluare, ci solicitarea tuturor colegilor noştri şi a mea şi a doamnei prim-ministru este să transmită toate punctele din programul de guvernare care au fost realizate, stadiul lor, pentru a putea promova aceste realităţi şi aceste adevăruri în opinia publică".

Dragnea a adăugat că acest lucru "nu are legătură cu evaluarea miniştrilor şi nici despre nicio remaniere nu e vorba".

Premierul Viorica Dăncilă anunţase anterior că, în perioada următoare, se va face o analiză a activităţii fiecărui ministru.

"În perioada următoare, vom face o analiză pe fiecare domeniu a îndeplinirii programului de guvernare, astfel încât fiecare ministru va face evaluarea activităţii pornind de la lucrurile realizate în cadrul programului de guvernare, lucrurile realizate în plus faţă de programul de guvernare şi ce avem de realizat în perioada următoare, bineînţeles şi cu o foaie de parcurs în ceea ce priveşte ce mai avem de realizat", a afirmat prim-ministrul, la finalul şedinţei conducerii PSD. AGERPRES/(A, AS – autor: Alina Novăceanu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie