Harghita: Intervenţii ale pompierilor în Odorheiu Secuiesc; mai multe pivniţe şi subsolul unui bloc, inundate

Pompierii harghiteni intervin, marţi seara, pentru evacuarea apei din mai multe pivniţe, o casă şi subsolul unui bloc din municipiul Odorheiu Secuiesc inundate în urma ploilor abundente, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

 

"În acest moment, sunt intervenţii în desfăşurare pentru evacuarea apei din mai multe subsoluri inundate în Odorheiu Secuiesc: 10 pivniţe ale unor case, o casă cu curte, un subsol de bloc. Intervin pentru evacuarea apei şapte echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu mai multe motopompe din dotarea autospecialelor. În zonă, plouă în continuare", se precizează în informarea ISU Harghita.

 

În municipiul Odorheiu Secuiesc au fost inundate şi mai multe străzi, pentru scurt timp traficul desfăşurându-se cu dificultate.

Sursa citată a mai arătat că, potrivit informaţiilor primite de la distribuitorul de energie electrică, au rămas nealimentate trei posturi de transformare, cu 262 de utilizatori, din localităţile Cireşeni şi Poloniţa. Se lucrează pentru remedierea defecţiunilor produse, cel mai probabil, tot din cauza precipitaţiilor abundente. AGERPRES/ (AS, autor: Gina Ştefan, editor: Antonia Niţă, editor online: Andreea Preda)

 

Sursa foto: ISU Harghita 

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie