Infotrafic: Circulaţie îngreunată din cauza ceţii; pe A1, A2 şi A3 – vizibilitate sub 100 metri

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, luni seara, în condiţii de ceaţă densă, care a redus vizibilitatea în trafic sub 150 de metri, izolat chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Buzău, Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Olt şi Teleorman, a anunţat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa şi A3 Bucureşti – Ploieşti ceaţa a redus vizibilitatea sub 100 de metri, izolat chiar sub 50 de metri, precizează sursa citată.

Poliţia recomandă şoferilor, pentru a evita producerea de accidente, să circule cu prudenţă, să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile meteo-rutiere, să asigure o bună vizibilitate a parbrizului, lunetei, geamurilor laterale şi oglinzilor retrovizoare, să nu conducă dacă sunt obosiţi şi să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de autovehiculul care îl precedă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă, în situaţia în care acesta încetineşte brusc. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie