ISU „Dobrogea”: Trei persoane salvate dintr-o ambarcaţiune răsturnată pe apele Lacului Siutghiol

Trei persoane au fost salvate, duminică după-amiaza, dintr-o ambarcaţiune care s-a răsturnat în apele Lacul Siutghiol, de către echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa.

"Prin apel unic de urgenţă 112 în jurul orei 15.00 am fost solicitaţi să intervenim pe Lacul Siutghiol la o ambarcaţiune răsturnată. Au fost alocate o autospecială de intervenţie, o autospecială operativă cu peridoc şi barcă, un echipaj SMURD şi elicopterul SMURD. Pe ambarcaţiunea răsturnată se aflau trei persoane conştiente, adulte, cooperante care au fost preluate aduse la mal. Nici una dintre acele persoane nu au necesitat îngrijiri medicale sau transport la spital", a declarat Răzvan Parconie, purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea" al judeţului Constanţa.

Potrivit ISU "Dobrogea" cei salvaţi sunt doi bărbaţi în vârstă de 47 de ani, respectiv 52 de ani, şi o femeie de 25 de ani, toţi din Constanţa. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Florea, editor: Cătălina Matei, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie