Teleorman: Liderii ALDE şi-au propus să obţină un procent de 13 la sută la alegerile europarlamentare

Conducerea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Teleorman şi-a propus să obţină un procent de 12-13 la sută la alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an.

"Suntem pregătiţi pentru alegerile europarlamenare. Noi sperăm ca în judeţul Teleorman să obţinem un scor de 12-13 la sută. Pe scurt, ne-am propus ca în fiecare localitate să luăm peste 10 la sută din voturi. Ştim cu toţii că alegerile europarlamentare au o miză mai mică, dar considerăm un scor realist la nivelul judeţului. Eu mi-aş dori să obţinem un scor mult mai mare, poate chiar peste PNL, dar trebuie să fim realişti", a mărturisit în cadrul unei conferinţe de presă vicepreşedintele ALDE Teleorman, Virgiliu Cocoşilă.

Pentru a atinge acest prag, liderii ALDE Teleorman spun că se vor afla zilnic în teritoriu pentru a înfiinţa organizaţii locale în toate localităţile.

"Suntem un partid în formare. Nu suntem la nivelul PSD sau PNL. Avem organizaţii în 87 de localităţi din 97. Avem promisiuni că până la alegerile europarlamentare vom avea organizaţii în toate localităţile. Zilnic suntem în teritoriu, avem discuţii la nivel local pentru a găsi oameni competenţi. În ultima săptămână am reuşit să înfiinţăm trei organizaţii. Suntem în grafic, dar deocamdată suntem la început", a declarat Vasile Mocanu, membru în Biroul Politic Judeţean al ALDE Teleorman.

Conducerea ALDE Teleorman a ţinut să precizeze că 6 primari din rândul Partidului Naţional Liberal Teleorman şi-au manifestat intenţia de a trece la ALDE, dar anunţul urmează să fie făcut după alegerile din luna mai. AGERPRES/(AS – autor: Claudiu Cezar Dumitrache, editor: Elena Stanciu, editor online: Gabriela Badea)

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie