UPDATE TAROM: Cursa spre Tel Aviv a decolat de pe Aeroportul Otopeni duminică seara la ora 20:00

Pasagerii cursei ROT151 OTP-TLV au fost îmbarcaţi, iar aeronava a decolat către destinaţia Tel Aviv duminică seara la ora 20:00, informează TAROM.

"Întârzierea a fost cauzată de un control suplimentar de securitate la bordul aeronavei. În urma finalizării verificărilor la aeronavă nu s-a constatat niciun risc la
adresa siguranţei zborului, sau a securităţii pasagerilor", precizează reprezentanţii companiei.

Cursa TAROM ROT151 cu destinaţia Tel Aviv a decolat duminică cu întârziere de pe Aeroportul Otopeni din cauza unei erori de îmbarcare, urmată de debarcarea pasagerilor şi verificări suplimentare de securitate, a anunţat operatorul aerian.

"Din cauza unei erori din sistemul de check-in, un pasager al altei companii aeriene s-a îmbarcat la bordul cursei ROT151. Eroarea a fost depistată înaintea de începerea zborului, pasagerul în cauză fiind debarcat. Cu respectarea normelor şi procedurilor în vigoare, comandantul aeronavei a dispus un control de securitate ca urmare a erorii sesizate. Verificările presupun inclusiv debarcarea tuturor pasagerilor", precizează reprezentanţii TAROM.

Potrivit sursei citate, nu există niciun indicator care să releve factori de risc în acest moment, iar verificările sunt regulamentare şi reglementate.

 

ORA 17:19  Cursa TAROM spre Tel Aviv va decola duminică cu întârziere din cauza unei erori de îmbarcare

 

Cursa TAROM ROT151 cu destinaţia Tel Aviv va decola duminică cu întârziere de pe Aeroportul Otopeni din cauza unei erori de îmbarcare, urmată de debarcarea pasagerilor şi verificări suplimentare de securitate, a anunţat, duminică seara, operatorul aerian.

"Din cauza unei erori din sistemul de check-in, un pasager al altei companii aeriene s-a îmbarcat la bordul cursei ROT151. Eroarea a fost depistată înaintea de începerea zborului, pasagerul în cauză fiind debarcat.

Cu respectarea normelor şi procedurilor în vigoare, comandantul aeronavei a dispus un control de securitate ca urmare a erorii sesizate. Verificările presupun inclusiv debarcarea tuturor pasagerilor", precizează reprezentanţii TAROM.

Potrivit sursei citate, nu există niciun indicator care să releve factori de risc în acest moment, iar verificările sunt regulamentare şi reglementate.

Compania aeriană îşi cere scuze pentru întârziere şi asigură pasagerii că prioritatea companiei TAROM rămâne securitatea şi siguranţa pasagerilor, dar şi a echipajelor sale. AGERPRES/(AS-autor: Nicoleta Gherasi, editori: Mariana Nica, Andreea Marinescu, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

***UPDATE-ul este realizat în baza ştirilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării ştirilor pe fluxul agenţiei.

 

Sursa: Agerpres

Publicat în Fără categorie